Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τη μήνυση Λαγού κατά Στεφανίδου


 Στον εισαγγελέα θα σταλεί σήμερα, πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι, η δικογραφία για τη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, κατά της τηλεπαρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου.



Υπενθυμίζεται ότι ο Ι. Λαγός υπέβαλε μήνυση χτες το απόγευμα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου, με αφορμή τις αναφορές της παρουσιάστριας στην προχθεσινή εκπομπή της, για την εισβολή του ίδιου και ομάδας χρυσαυγιτών, προχθές σε σχολείο του Ικονίου Περάματος.
Η μήνυση υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου. Η Τατιάνα Στεφανίδου αναζητήθηκε απο την Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκε προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο έληξε στις 12 τα μεσάνυχτα.
Κατόπιν αυτού, έπαψε η αναζήτηση απο πλευράς αστυνομίας και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφανθεί για τη συνέχεια.
Αφορμή για τη μήνυση στάθηκε ένα βίντεο, από σχολείο του Περάματος, όπου προχθές επικράτησε ένταση, όταν μεγάλη πλειοψηφία γονέων αντέδρασε στην κοινή παρακολούθηση μαθημάτων των παιδιών τους με προσφυγόπουλα.
Στον χώρο του σχολείου βρίσκονταν ο βουλευτής με μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι, σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες, απειλούσαν εκπαιδευτικούς, γιατί τους θεωρούσαν υπεύθυνους για τη συν-παρακολούθηση μαθημάτων Ελλήνων μαθητών με τα προσφυγόπουλα.
Ο χαρακτηρισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής από την Τατιάνα Στεφανίδου ως «τραμπούκου» και το γεγονός ότι η παρουσιάστρια υποστήριξε πως ο Γιάννης Λαγός χτύπησε γονείς και μαθητές, οδήγησαν τον βουλευτή στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, όπου και κατέθεσε σε βάρος της μήνυση.

Η κίνησή του αυτή οδήγησε δύο περιπολικά στο στούντιο του Εψιλον, αλλά και στο σπίτι της παρουσιάστριας, αφού το αδίκημα καταγγέλθηκε ότι τελέστηκε δια του Τύπου και είναι αυτόφωρο. Στη θέα των περιπολικών, προκλήθηκε αιφνιδιασμός και αναστάτωση στα γραφεία της εκπομπής, ενώ η παρουσιάστρια αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ερώτημα παραμένει εάν η παρουσιάστρια θα κάνει σήμερα εκπομπή, αφού το αυτόφωρο λήγει στις 17.00 το απόγευμα, ενώ η εκπομπή της αρχίζει στις 15.45.
ΝΔ: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα περιορισμού και δίωξης της ελευθερίας του Τύπου
 «Κανείς δεν εχει το δικαίωμα περιορισμού και πολύ περισσότερο δίωξης της ελευθερίας του Τύπου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τη δίωξη της δημοσιογράφου Τατιάνας Στεφανιδου μετά από μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού.
«Ο εκφοβισμός των εκπροσώπων των ΜΜΕ δεν πρόκειται να περάσει, πόσο μάλλον όταν προέρχεται απο θρασύτατους υπόδικους εκφραστές της Χρυσής Αυγής. Πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η ελευθεροτυπία και η πολυφωνία αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες σε κάθε κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της» προσθέτει η Πειραιώς.

 http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/ston_eisaggelea_h_dikografia_gia_ti_minysi_lagou_kata_stefanidou-64865752/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δημοσκόπηση: Στο 6,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου – Πως κατανέμονται οι έδρες.

  Σημαντικά στοιχεία για το αποτέλεσμα των εκλογών, τα ποσοστά των κομμάτων, τις έδρες που λαμβάνουν, αλλά και τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, δίνει η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis και του MEGA. Η έρευνα που έγινε από τις 25 Απριλίου έως και σήμερα, παρουσιάστηκε από τον Στράτο Φαναρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Δεκαεπτά ημέρες πριν από τις εκλογές και οι απαντήσεις που δίνουν οι 1.305 πολίτες ηλικίας 17 ετών και άνω, εμφανίζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 29.3%, κερδίζοντας 1,5 μονάδα (27,8%) από τον Απρίλιο όπου το πολιτικό σκηνικό βάραινε ακόμη η τραγωδία στα Τέμπη. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένο στο 23%, μόλις 0,8 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, με τη διαφορά πλέον να φτάνει τις 6,3 μονάδες συντασσόμενη με αντίστοιχες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών. Χαμηλά είναι τα ποσοστά και για το ΠΑΣΟΚ, στο 8,9%, από

Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.  

Κεραμέως: Αύξηση μισθών και προσλήψεων στο δημόσιο

  Τα καθήκοντά της ως υπουργός Εσωτερικών ανέλαβε η Νίκη Κεραμέως από την Καλλιόπη Σπανού. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, και της Υφυπουργού Βιβής Χαραλαμπογιάννη. Παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο η κα Σπανού δήλωσε: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην νέα ηγεσία» και έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στην Νίκη Κεραμέως. Η νέα υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως είπε ότι αισθάνεται τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για τη νέα της θέση. «Έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα στον Δημόσιο τομέα, είπε και «η ολοκλήρωση των έργων αυτών θα είναι προτεραιότητα». Όπως είπε «σχεδιάζουμε πολλά για την επόμενη 4ετία» και αναφέρθηκε στην αύξηση μισθών και προσλήψεων, μεταξύ άλλων. «Στόχος ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος στην υπηρεσία του πολίτη» υπογράμμισε. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Είναι όμως πολλά και εκείνα που σχεδιάζουμε για την επόμενη τετραετία. Σύγχρονα προγράμματα επιμόρφωσης, αξιολόγηση παντού,