Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λέρος: Ανατροπή στην υπόθεση της 19χρονης που είχε βρεθεί απαγχονισμένη


Πλήρη ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου μιας 19χρονης κοπέλας πριν από δυόμισι χρόνια στη Λέρο, που αρχικά είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία, επέφερε ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για ανθρωποκτονία από πρόθεση!
Η Δικαιοσύνη αποφάσισε να επανεξετάσει την υπόθεση, μετά τις επίμονες καταγγελίες από τα μέλη της οικογένειας της 19χρονης Νίκης, η οποία είχε βρεθεί απαγχονισμένη με ένα φουλάρι μέσα στο σπίτι της από την ίδια της τη μητέρα, τον Ιανουάριο του 2014. Η τραγική μητέρα φέρεται ότι είχε ενημερώσει τις Αρχές ότι, λίγο πριν από τον θάνατό της, η άτυχη κοπέλα τής είχε εκμυστηρευτεί ότι δεχόταν απειλές κατά της ζωής της!
«Εκείνο το βράδυ, το παιδί μού μίλησε. Μου είπε ότι φοβόταν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί δεχόταν συνέχεια τηλεφωνήματα με απόκρυψη και ήταν σε πανικό. Φοβόταν για τη ζωή της. Φοβόταν μην τη σκοτώσει. Είμαι 1.000% σίγουρη ότι το παιδί μου δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα...» υποστηρίζει η μητέρα της.
Καταγγέλουν ολιγωρία
Επιπλέον, η μητέρα της 19χρονης υποστηρίζει ότι υπήρξε ολιγωρία στις έρευνες που έγιναν τότε, καθώς, όπως λέει, η Αστυνομία δεν συνέλεξε ποτέ ευρήματα για εξετάσεις DNA, ενώ ουδέποτε έγινε ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του παιδιού της, αλλά ούτε και αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Νίκη.
«Το παιδί μου το σκοτώσανε στον ύπνο. Ηταν δυνατό κορίτσι. Αν ήταν ξύπνιο, θα αντιδρούσε. Θέλω δικαιοσύνη! Πρέπει να πληρώσει ο φονιάς του παιδιού μου! Είχε και μελανιές στον λαιμό της. Στη δεξιά πλευρά ψηλά είχε μια δαχτυλιά. Ο ιατροδικαστής δεν έκανε νεκροτομή, δεν κάνανε τίποτα!» καταγγέλλει η μητέρα της Νίκης, που κατηγορεί έναν συγκεκριμένο άνθρωπο για τον θάνατο της 19χρονης κόρης της.
Από την πρώτη στιγμή οι διωκτικές Αρχές αναζητούσαν ένα πρόσωπο το οποίο εκτιμούσαν ότι βοήθησε τη Νίκη να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ οι γονείς της ήταν κατηγορηματικοί ότι πρόκειται για δολοφονία και, μάλιστα, υποδείκνυαν το συγκεκριμένο άτομο. Ετσι, η αρχική μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια και τα στοιχεία που προσκόμισε στη συνέχεια ήταν αρκετά ώστε ο εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του προσώπου που εξαρχής είχαν υποδείξει στην Αστυνομία. Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Κω, η οποία διεξάγει την κυρία ανάκριση.
http://www.madata.gr/epikairotita/social/491785.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δημοσκόπηση: Στο 6,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου – Πως κατανέμονται οι έδρες.

  Σημαντικά στοιχεία για το αποτέλεσμα των εκλογών, τα ποσοστά των κομμάτων, τις έδρες που λαμβάνουν, αλλά και τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, δίνει η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis και του MEGA. Η έρευνα που έγινε από τις 25 Απριλίου έως και σήμερα, παρουσιάστηκε από τον Στράτο Φαναρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Δεκαεπτά ημέρες πριν από τις εκλογές και οι απαντήσεις που δίνουν οι 1.305 πολίτες ηλικίας 17 ετών και άνω, εμφανίζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 29.3%, κερδίζοντας 1,5 μονάδα (27,8%) από τον Απρίλιο όπου το πολιτικό σκηνικό βάραινε ακόμη η τραγωδία στα Τέμπη. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένο στο 23%, μόλις 0,8 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, με τη διαφορά πλέον να φτάνει τις 6,3 μονάδες συντασσόμενη με αντίστοιχες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών. Χαμηλά είναι τα ποσοστά και για το ΠΑΣΟΚ, στο 8,9%, από

Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.  

Κεραμέως: Αύξηση μισθών και προσλήψεων στο δημόσιο

  Τα καθήκοντά της ως υπουργός Εσωτερικών ανέλαβε η Νίκη Κεραμέως από την Καλλιόπη Σπανού. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, και της Υφυπουργού Βιβής Χαραλαμπογιάννη. Παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο η κα Σπανού δήλωσε: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην νέα ηγεσία» και έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στην Νίκη Κεραμέως. Η νέα υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως είπε ότι αισθάνεται τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για τη νέα της θέση. «Έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα στον Δημόσιο τομέα, είπε και «η ολοκλήρωση των έργων αυτών θα είναι προτεραιότητα». Όπως είπε «σχεδιάζουμε πολλά για την επόμενη 4ετία» και αναφέρθηκε στην αύξηση μισθών και προσλήψεων, μεταξύ άλλων. «Στόχος ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος στην υπηρεσία του πολίτη» υπογράμμισε. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Είναι όμως πολλά και εκείνα που σχεδιάζουμε για την επόμενη τετραετία. Σύγχρονα προγράμματα επιμόρφωσης, αξιολόγηση παντού,