Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η νέα τάση που κυριαρχεί στο χρώμα των μαλλιών ακούει στο όνομα ομπρέλα 05 Μαίου 2022 - 10:13 | Γυναίκα

 Η


τάση στα μαλλιά «ομπρέλα» πρόκειται να είναι παντού αυτό το καλοκαίρι. Διαθέτει δύο διαφορετικά χρώματα μαλλιών, συνήθως το ένα πάνω στο άλλο για εμφανίσεις μεγάλων αντιθέσεων, με το Instagram να προσφέρει άφθονη έμπνευση για να υιοθετήσετε κι εσείς την πιο καυτή τάση στα μαλλιά για την καλοκαιρινή σεζόν.

Η νέα τάση που κυριαρχεί στο χρώμα των μαλλιών ακούει στο όνομα «ομπρέλα»

Εάν βάφετε, λοιπόν, τα μαλλιά σας για αρκετό καιρό, και έχετε βαρεθεί την κλασική μονοχρωμία ή τις διαχρονικές ανταύγειες και τις χαμηλές λάμψεις, τότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι να υιοθετήσετε κι εσείς την νέα τάση που ακούει στο όνομα «ομπρέλα».  

Αν και μπορεί να μην γνωρίζετε το νέο hair trend της σεζόν, το πιθανότερο είναι να το έχετε ξαναδεί στο κομμωτήριο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το λουκ τυπικά διαθέτει δύο χρώματα σε αντίθεση, συνήθως το ένα πάνω στο άλλο. Αυτό δίνει το αποτέλεσμα μιας «ομπρέλας», με ένα χρώμα στο πάνω μισό του κεφαλιού και ένα διαφορετικό χρώμα να «κρυφοκοιτάζει» από κάτω.

«Η τάση ομπρέλα είναι μια μορφή χρώματος μπλοκ», λέει στο Popsugar ο Devin Toth, κομμωτής στο Salon SCK στη Νέα Υόρκη. «Αντί για undercut, σκεφτείτε το undercolor. Υπάρχει ένα λεπτό πέπλο από πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών που στηρίζεται πάνω από τα υπόλοιπα μαλλιά, τα οποία είναι σε πιο σκούρο χρώμα».

Αν και το συγκεκριμένο look είναι, συνήθως, πιο τολμηρό, μπορεί να γίνει πιο διακριτικό αναμειγνύοντας περισσότερο τα χρώματα ή χρησιμοποιώντας αποχρώσεις που έχουν παρόμοιο τόνο. «Είναι μια ακραία εκδοχή αυτού που κάνουν οι hair colorists με ανταύγειες διαστάσεων», λέει ο Toth. «Συνήθως, κρατούν τις πιο φωτεινές περιοχές πάνω και γύρω από το πρόσωπο, ενώ κρατούν όλες τις τρίχες από τον αυχένα του κεφαλιού σχετικά σκούρες και φυσικές, κάτι που δίνει στο σύνολό του, βάθος στο χρώμα των μαλλιών». «Αν θέλετε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο hair look, θα πρέπει να ζητήσετε χρώμα μαλλιών που είναι πιο σκούρο στο κάτω μέρος και πιο ανοιχτό από πάνω», τονίζει, τέλος, ο Toth.

Σε ποιους τύπους μαλλιών λειτουργεί το νέο hair trend
 
Το συγκεκριμένο hair trend, σύμφωνα με το Popsugar, λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών -ίσια, κυματιστά, πυκνά και λεπτά μαλλιά– αλλά αποτελεί ιδανικότερη λύση για κουρέματα «γεωμετρικού μεσαίου μήκους», όπως το καρέ μέχρι τους ώμους ή λίγο κάτω από τα αυτιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δημοσκόπηση: Στο 6,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου – Πως κατανέμονται οι έδρες.

  Σημαντικά στοιχεία για το αποτέλεσμα των εκλογών, τα ποσοστά των κομμάτων, τις έδρες που λαμβάνουν, αλλά και τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, δίνει η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis και του MEGA. Η έρευνα που έγινε από τις 25 Απριλίου έως και σήμερα, παρουσιάστηκε από τον Στράτο Φαναρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Δεκαεπτά ημέρες πριν από τις εκλογές και οι απαντήσεις που δίνουν οι 1.305 πολίτες ηλικίας 17 ετών και άνω, εμφανίζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 29.3%, κερδίζοντας 1,5 μονάδα (27,8%) από τον Απρίλιο όπου το πολιτικό σκηνικό βάραινε ακόμη η τραγωδία στα Τέμπη. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένο στο 23%, μόλις 0,8 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, με τη διαφορά πλέον να φτάνει τις 6,3 μονάδες συντασσόμενη με αντίστοιχες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών. Χαμηλά είναι τα ποσοστά και για το ΠΑΣΟΚ, στο 8,9%, από

Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.  

Κεραμέως: Αύξηση μισθών και προσλήψεων στο δημόσιο

  Τα καθήκοντά της ως υπουργός Εσωτερικών ανέλαβε η Νίκη Κεραμέως από την Καλλιόπη Σπανού. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, και της Υφυπουργού Βιβής Χαραλαμπογιάννη. Παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο η κα Σπανού δήλωσε: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην νέα ηγεσία» και έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στην Νίκη Κεραμέως. Η νέα υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως είπε ότι αισθάνεται τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για τη νέα της θέση. «Έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα στον Δημόσιο τομέα, είπε και «η ολοκλήρωση των έργων αυτών θα είναι προτεραιότητα». Όπως είπε «σχεδιάζουμε πολλά για την επόμενη 4ετία» και αναφέρθηκε στην αύξηση μισθών και προσλήψεων, μεταξύ άλλων. «Στόχος ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος στην υπηρεσία του πολίτη» υπογράμμισε. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Είναι όμως πολλά και εκείνα που σχεδιάζουμε για την επόμενη τετραετία. Σύγχρονα προγράμματα επιμόρφωσης, αξιολόγηση παντού,