Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tελικός Euroleague: ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Φενερμπαχτσέ ή αλλιώς Ιτούδης vs Ομπράντοβιτς!

Στο Final 4 του Βερολίνου δεν υπάρχει ελληνική ομάδα, ωστόσο η παρουσία του ελληνικού μπάσκετ είναι… έντονη! Μάλιστα, στον έναν ημιτελικό τέθηκαν αντιμέτωποι δύο Έλληνες προπονητές, επομένως ήταν δεδομένο ότι θα βλέπαμε ξανά coach από τη χώρα μας φτάνει στον τελικό. Κι εν τέλει εκείνος που τα κατάφερε ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έβαλε το όνομα του στη λίστα των Ελλήνων τεχνικών που έχουν φτάσει σε τελικό (ή τελικούς) Euroleague.

O Iτούδης θα βρει απέναντί του έναν παλιό γνώριμο από τότε που ηταν βοηθός του στον ΠΑΟ, τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 σε απευθείας σύνδεση με το Βερολίνο, θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr, στις 18:00 ο μικρός τελικός και στις 21:00 ο τελικός της Euroleague. 

Ιτούδης: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να κερδίσουμε»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό της Εuroleague, επικρατώντας με 88-81 της Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μοιράζει συγχαρητήρια στα αποδυτήρια και να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει τελικού.     

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την επικράτηση (88-81) επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Οι παίκτες της ρωσικής ομάδας ήταν φανερά ευδιάθετοι μετά το τέλος του αγώνα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μοιράζει high-five και συγχαρητήρια σε κάθε έναν ξεχωριστά και στη συνέχεια να επιχειρεί να τους «ντοπάρει», τονίζοντας πως έχουν ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά τους, μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίζετε όταν δείχνετε τέτοια αποφασιστικότητα, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αντίπαλος σας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια, ωστόσο γνωρίζουμε όλοι για ποιο λόγο βρισκόμαστε εδώ. Όπως αναφέρατε και μόνοι σας. “Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να κερδίσουμε...», ανέφερε στη σύντομη ομιλία τους προς τους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια όλο το τιμ της ρωσικής ομάδας πανηγύρισε με υψωμένες γροθιές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δημοσκόπηση: Στο 6,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου – Πως κατανέμονται οι έδρες.

  Σημαντικά στοιχεία για το αποτέλεσμα των εκλογών, τα ποσοστά των κομμάτων, τις έδρες που λαμβάνουν, αλλά και τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, δίνει η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis και του MEGA. Η έρευνα που έγινε από τις 25 Απριλίου έως και σήμερα, παρουσιάστηκε από τον Στράτο Φαναρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Δεκαεπτά ημέρες πριν από τις εκλογές και οι απαντήσεις που δίνουν οι 1.305 πολίτες ηλικίας 17 ετών και άνω, εμφανίζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 29.3%, κερδίζοντας 1,5 μονάδα (27,8%) από τον Απρίλιο όπου το πολιτικό σκηνικό βάραινε ακόμη η τραγωδία στα Τέμπη. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένο στο 23%, μόλις 0,8 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, με τη διαφορά πλέον να φτάνει τις 6,3 μονάδες συντασσόμενη με αντίστοιχες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών. Χαμηλά είναι τα ποσοστά και για το ΠΑΣΟΚ, στο 8,9%, από

Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.  

Κεραμέως: Αύξηση μισθών και προσλήψεων στο δημόσιο

  Τα καθήκοντά της ως υπουργός Εσωτερικών ανέλαβε η Νίκη Κεραμέως από την Καλλιόπη Σπανού. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, και της Υφυπουργού Βιβής Χαραλαμπογιάννη. Παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο η κα Σπανού δήλωσε: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην νέα ηγεσία» και έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στην Νίκη Κεραμέως. Η νέα υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως είπε ότι αισθάνεται τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για τη νέα της θέση. «Έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα στον Δημόσιο τομέα, είπε και «η ολοκλήρωση των έργων αυτών θα είναι προτεραιότητα». Όπως είπε «σχεδιάζουμε πολλά για την επόμενη 4ετία» και αναφέρθηκε στην αύξηση μισθών και προσλήψεων, μεταξύ άλλων. «Στόχος ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος στην υπηρεσία του πολίτη» υπογράμμισε. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Είναι όμως πολλά και εκείνα που σχεδιάζουμε για την επόμενη τετραετία. Σύγχρονα προγράμματα επιμόρφωσης, αξιολόγηση παντού,